Mösseberg kurort.

Nu har vi äntligen hittat ner till datorerna i källarn. Det känns sjukt konstigt dock att sitta vid dom. när vi annars har suttit vid mobilerna och "surfat"
Vi har nu vart här i en vecka och det börjas kännas som ett hem. vi bor i en trevlig liten lägenhet på hotellet. Eller den är väl lite grå i kanten men, den ska vi snart julpynta, har vi bestämt. vi trivs ialf skit bra, bland alla spöken. hehe. nej men helt serri så spökar det här men vi börjar vänja oss. eheh. Många gäster har också sagt att det spökar här. och speciellt i rum "203" så vem vet, vi kanske spenderar en natt där. eheh.

just staden falköping, (utnämnd till sveriges tråkigaste stad, år 2000)  är inte så mycket att hänga upp i julgranen. Därför va vi i Skövde på galejj i fredags. och det är tydligen där man ska hänga.

Idag är det söndag, och vi har precis käkat en jätte god lunch här på hotellet, ska snart ner i "centrum" och handla lite, mot kvällen ska vi till spaet, och förhoppningsvis gymmet. I morgon ska vi jobba igen.  vi åker troligtvis helgen som kommer. vi hörs. puss


Om

Min profilbild

elin
RSS 2.0