todays pictures

hej, godkväll & god natt!
 
idag har varit en lång dag. Gick upp kvart över fem, började jobba 7 och slutade halv fem. Det va ju huvudet rätt ner i soffan efter det.
Jag & Lucas gjorde efter det världens godaste middag. på länge. Super god kyckling, potatis och morötter i ugn och rödvinssås. MUMS! det blev även lite över som jag har till lunch i morgon på jobbet. Älskar när man har med sig goood mat. Då bara längtar man till lunch rasten.
 
Jag känner att jag kommit in i ett bra jobb-mode nu! Så det känns väldigt skönt att jag jobbar mycket nu! På fredag är det löning och det kommer va så jävla värt allt jobb & slit. nu ska jag kolla på en serie.
 
god natt!
PUSS
 
 

godmorgon allt för tidigt

 
Hej & God morgon!
Idag stod väckarklockan på 05.15 (allt för tidigt) men av någon konstig anledning så flög jag upp ur sängen utan problem. Jag börjar 07.00 idag och måste gå klockan halv sju, för jag ska jobba på en annan butik idag nere på "stan" Ska dock bara "tell varer" asså inventering typ.  Men det är ganska skönt det, för då kommer jag sluta tidigt. Så då ska jag hinna med en sväng till gymmet.
 
Det va så roligt när jag skulle försöka ställa klockan inatt. Jag vaknade till typ 00.30 och fick för mig att jag inte ställt klockan och jag hade samtidigt drömt någon random dröm så va lite flummig, då skulle jag få till det att ställa klockan. och det tog mig kanske en kvart att göra det för jag va så trött och trög i huvudet så jag kunde inte räkna ut när jag skulle behöva gå upp om jag började klockan sju, så där låg jag och ställde klockan på 03.00 och tp 4.15 osv hahaha... det roliga va att jag hade redan ställt klockan. men ah. helt trög i skallen i alla fall.
 
blev en jätte lång historia.
nu ska jag kila iväg!
LOVE
 
(bjuder på en allt för härlig sommarbild i denna vinterkyla...)
 

Om

Min profilbild

elin
RSS 2.0