cheers mates

 
äntligen fredag och den kommer spenderas med sarah, och folk.
vi satt nere på åtellet på förmiddagen och tog oss en trevlig öl när åskan från ingenstans började slå till. hur mysigt som helst dock. ikväll ska vi spela lite kubb med ett trevligt gäng ch njuta av försommaren
 
HA EN TREVLIG FREDAG GUYS! 

DITT OCH MITT HEM

 
Jag får en speciell känsla när jag är ute och springer, idag fick jag det IGEN! Jag vill bara va ute as länge
i naturen och typ andas. Så himla skööönt?! varför inser man inte hur skönt det verkligen är att vara ute på promenader och liknande! 
 
Längst upp ser ni två bilder från våran lägenhet & jag kan inte förklara hur mycket jag trivs och hur mysigt det är här. Perfekt to us! Nu ska jag åka och hämta kärleken! puss

Mösspåtagning

 
& så var det dags för mösspåtagning. Eller det var i och för sig förra veckan. En mycket trevlig dag och som  en preview av självaste studenten. Det kändes lite så faktiskt! när alla satt där i sina "fina"  mössor. Det blev häng på åtellet och sedan drack vi drinkar hos Sarah och drog oss senare upp till Mobergs. Vilket jag mycket gärna kunde klarat mig utan. i allmänhet faktiskt! Börjar bli lite halv tjatigt där uppe. jaja, det har sin charm.
 
Nu är det inte långt kvar, har praktik i tre veckor till! Sen är det två jävla veckor kvar till STUDENTEN, helt ofattbart. längtar så jag spricker!  LOVE! 

Om

Min profilbild

elin
RSS 2.0