take me back.

har precis kollat på Big Brother, vilken jävla såpa alltså. Nu ska jag gå och lägga mig. för eller senare, hehe! kommer sluta med att jag ligger i sängen klockan halv tre inatt. som vanligt. i morgon är det fredag. skönt som fan, men vet dock inte vad jag ska göra än! vi får se. min kamera är fortfarande inte hemma, så inga nya bilder. jaja. nog skrivet. saknar mina vänner lite. vi hörs.

fyfan vad jag vill och ska till peace and love iår. no doubt!


happy.

jag är fruktansvärt glad. fick jobbet på flygfyren. känns riktigt bra. dett betyder alltså att jag kommer ha pengar i sommar. och kommer kunna göra awesome things, med mina vänner.

skolan idag va nice. stod i köket hela dagen och gjorde potatismos. he. sedan tog jag och bina the man en runda ner på stan. och nu sitter jag och lökar framför datorn och kollar bb. VI HÖRS.

i think im in love..you know life is crule.skolan var extra lång idag, kändes det som. vädret skit fint nu på eftermiddagen. efter skolan tog jag mig till grind för att åka hem till pojken och på bussen så träffade jag på min fina gamla vän emilie. så jag följde med henne hem ett tag, hon bor också i grind med sin pojkvän. det var väldigt kul att träffa henne måste jag säga. sedan spenderade jag kvällen i sängen pluggandes med en fin prick på sidan om. nu är jag på något sätt, på dåligt humör, vilket kan vara jävligt skönt ibland. skön känsla  och bara tänka " jag bryr mig inte, och skiter i allt och alla" hehe. cool som man är! jaja.
glömde min kamera hos amer, så inga kort idag. det kommer i morgon. vi hörs.


Om

Min profilbild

elin
RSS 2.0