trettioförsta mars

Hejsan. En ny design på bloggen. Eller design och design kan man inte kalla det. Men har gjort om lite. Hoppas det ser bra ut? Dagen idag var helt okej. Har kommit fram till att dagarna kan inte bli så mycket bättre en bara " okej " det händer alltid samma saker i skolan. Alltid samma saker när man kommer hem.. Men men , Det blir säkert bra , snart är det påsklov och då ska jag riktigt bah ta det lungt. är riktigt trött nuu för tiden. I morgon är det " fotbollstunering" i skolan. Glöm att jag ska dit. Känns så himla onödigt, ist stannar jag hemma och ska verkligen PLUGGA försöka ialf.

jag och andreas ska troligtvis snart boka biljetter till Fast and furious på bio. och äta en mysig middag innan i norrtälje. Det är sånt man ser fram emot. Puss på er

Mia zetterströmMia zetterström: det kanske är så att vi inte är lika mycket som förr. gör inte samma saker, och kanske till och med har glidit ifrån varandra lite. Men gumman, du är en av mina bästavänner och det är dig jag har känt längst. Vi har känner varandra så jävla bra. Och jag säger det, Alla har bra och dåliga peridoder. Men våran vännskap är inget man släpper eller bara struntar i. För det är en sån som dig man är vän med resten av livet. Jag har mina absolut bästa minnen med dig, DIG! Det kommer alltid att vara vi älskling. För jag har så jävla roligt med dig, och du ställer alltid upp. Kom ihåg det. Vi kommer alltid finnas, Jag älskar dig!

Om

Min profilbild

elin
RSS 2.0